Ik heb als burgerhulpverlener hulp verleend bij een reanimatie

Ik heb als burgerhulpverlener hulp verleend bij een reanimatie

Burgerhulpverlener

Als je hebt geholpen bij een reanimatie, ben je in een korte tijd bij een impactvolle situatie geweest. We horen vaak dat burgerhulpverleners benieuwd zijn hoe de reanimatie is afgelopen en hoe het met het slachtoffer is. Of mogelijk heb je behoefte om de reanimatie na te bespreken.

Via HartslagSamen kun je in contact komen met het slachtoffer of nabestaanden, professionele hulpverleners of andere burgerhulpverleners.

Hoe werkt het?

Je kunt je op drie manieren aanmelden bij HartslagSamen:

Zowel het aanmelden voor HartslagSamen als het beheren van je profiel, vindt plaats in de omgeving van HartslagNu. HartslagSamen is een onderdeel van HartslagNu en de informatie wordt daardoor op één plaats beheerd.

    

Naar Mijn HartslagNu

Zodra jij je hebt aangemeld zien andere betrokkenen dat jij als burgerhulpverlener bij de reanimatie aanwezig was. Jouw naam zien ze nog niet. Zelf zie je ook een overzicht met betrokkenen die zich hebben aangemeld naar aanleiding van de reanimatie.

Iedereen kan elkaar een contactverzoek sturen. Pas als je het contactverzoek van een ander accepteert, ziet hij of zij je naam. Dit gebeurt ook wanneer je zelf een contactverzoek doet. Vervolgens kunnen jullie met elkaar chatten. Op deze manier creëren we een zo veilig mogelijke situatie.

Onthoud dat het best even kan even duren voordat een slachtoffer of nabestaande zich aanmeldt, een reanimatie is een heftige gebeurtenis voor hen.

Loading...

57

Slachtoffers

34

Familie van slachtoffer

156

Professionals

1587

Burgerhulpverleners