Wie zijn er allemaal betrokken bij een reanimatie?

Wie zijn er allemaal betrokken bij een reanimatie?

Betrokkenen

Bij een reanimatie zijn verschillende mensen betrokken. Wat is op jou van toepassing?

Slachtoffer

Van de ambulancedienst uit jouw regio ontvang je een brief per post met een unieke code waarmee jij je kunt aanmelden bij HartslagSamen. Na je aanmelding zie je een overzicht van alle mensen die zich hebben aangemeld naar aanleiding van de reanimatie. Stuur vervolgens een contactverzoek om met iemand te chatten. Zodra jullie beiden het contactverzoek hebben geaccepteerd kunnen jullie chatten.

Familie van het slachtoffer

Een reanimatie is helaas niet altijd succesvol. Toch kan het als nabestaande of familie prettig zijn om in contact te komen met de mensen die hulp hebben verleend tijdens de reanimatie. Voel je daarom vrij om je aan te melden bij HartslagSamen. Dit mag natuurlijk ook als de reanimatie wél succesvol was. Aan de hand van enkele gegevens kunnen wij je koppelen aan de juiste reanimatiemelding. Ook kun je de code gebruiken uit de brief van de ambulancedienst.

Professional

Ben je in je functie als ambulancemedewerker, politie- of brandweerman bij een reanimatie geweest? Je hebt de reanimatie van burgerhulpverleners, familieleden en/of omstanders ondersteund of overgenomen. Vul het aanvraagformulier in als je in contact wil komen met andere betrokkenen bij de reanimatie. Wij koppelen jou aan de juiste reanimatiemelding.

Burgerhulpverlener

Ben je via een oproep van HartslagNu bij een reanimatie geweest? Als je contact wilt leggen met andere betrokken bij deze reanimatie geef je aan in jouw HartslagNu-account. Via de vragenlijst of op je tijdlijn kun je aangeven of je contact wil via HartslagSamen.

Omstander

Ben je als omstander bij een reanimatie betrokken geweest en heb je hulp verleend? Dit kan een enorme impact op je hebben. We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten hoe het is afgelopen en wilt napraten met iemand die er ook bij was.

Loading...

57

Slachtoffers

34

Familie van slachtoffer

156

Professionals

1587

Burgerhulpverleners