Ik heb als professionele hulpverlener hulp verleend bij een reanimatie

Ik heb als professionele hulpverlener hulp verleend bij een reanimatie

Professional

Jij hebt als professional de reanimatie van burgerhulpverleners, familieleden en/of omstanders ondersteund/overgenomen. Je kunt je afvragen hoe het met het slachtoffer is afgelopen of je wilt de reanimatie met de burgerhulpverleners nabespreken.

Via HartslagSamen kun je in contact komen met alle mensen die betrokken zijn geweest bij de reanimatie. Voor burgerhulpverleners kan het bijvoorbeeld prettig zijn om te horen hoe jij de samenwerking vond gaan.

Hoe werkt het?

Vul een aanvraagformulier in en wij koppelen je aan de juiste reanimatiemelding. Je krijgt van ons vervolgens een bericht per e-mail met verdere instructies om een account aan te maken.

Zodra je bent aangemeld zien andere betrokkenen dat jij als professional bij de reanimatie aanwezig was. Jouw naam zien ze nog niet. Zelf zie je ook een overzicht met betrokkenen die zich hebben aangemeld naar aanleiding van de reanimatie.

Iedereen kan elkaar een contactverzoek sturen. Pas als je het contactverzoek van een ander accepteert, ziet hij of zij je naam. Dit gebeurt ook wanneer je zelf een contactverzoek doet. Vervolgens kunnen jullie met elkaar chatten. Op deze manier creƫren we een zo veilig mogelijke situatie.

Loading...

57

Slachtoffers

34

Familie van slachtoffer

156

Professionals

1587

Burgerhulpverleners