Ik ben familie van het slachtoffer

Ik ben familie van het slachtoffer

Familie van slachtoffer

Een reanimatie loopt helaas niet altijd goed af. Toch kan het als nabestaande of familie prettig zijn om in contact te komen met de personen die hulp hebben verleend bij de reanimatie van jouw dierbare. Voel je daarom vrij om je aan te melden bij HartslagSamen. Dit mag natuurlijk ook als de afloop van de reanimatie wél succesvol was. 

Burgerhulpverleners die hebben geholpen bij de reanimatie vragen zich waarschijnlijk af hoe de reanimatie is afgelopen en zouden daarom graag in contact met je komen. Ook kun je via HartslagSamen de mensen die hebben geholpen bij de reanimatie bedanken voor hun inzet als je dat wilt.

Hoe werkt het?

Op het thuisadres van het slachtoffer komt een brief van de regionale ambulancedienst met daarin een code waarmee je je als familie van het slachtoffer kunt aanmelden bij HartslagSamen. Zonder brief, kun je je als volgt aanmelden: vul het aanvraagformulier in zodat wij je kunnen koppelen aan de juiste melding. Je krijgt van ons vervolgens een bericht per e-mail met verdere instructies om een account aan te maken.

Zodra je bent aangemeld, zien andere betrokkenen dat jij familie van het slachtoffer bent. Je naam is nog niet zichtbaar. Je ziet zelf ook een overzicht van alle betrokkenen die zich hebben aangemeld naar aanleiding van de reanimatie.  

Iedereen kan elkaar een contactverzoek sturen. Pas als je het contactverzoek van een ander accepteert, ziet hij of zij je naam. Dit gebeurt ook wanneer je zelf een contactverzoek doet. Vervolgens kunnen jullie met elkaar chatten. Op deze manier creëren we een zo veilig mogelijke situatie. 

Loading...

57

Slachtoffers

34

Familie van slachtoffer

156

Professionals

1587

Burgerhulpverleners